Service

Marine service

Vi er dedikeret til at levere omfattende marine serviceydelser.
Som virksomhed tilbyder vi professionel vedligeholdelse, reparation og inspektion af skibe og maritime fartøjer. Vores ekspertise spænder fra maskin- og elektriske systemer til skrogreparation.

Vores mål er at sikre sikkerhed og driftseffektivitet på havet, og vi stopper ikke før vi kan garantere kunden fuld tilfredshed.

Værftet

Vores lokale skibsværft kan tilbyde en vifte af services til lystsejlere og erhvervsfiskere. Vi kan ophale skibe på xx meter og xx ton og har 4 pladser hvor den ene er i lukket hal. 

Værftet fungerer også til rednings- og nødtjenester, i nødsituationer hvor en båd f.eks. tager vand ind, står vi til rådighed og kan efterfølgende udføre de nødvendige reparationer så båden kan fortsætte sit sejlads.

Elektronik

Vores kendskab indenfor elektronik breder sig meget længere end kun biler og både. Vi tilbyder hjælp til opsætning af tv, internet, telefoni, paraboler, computer og tablets.

Mangler du specifikke dele eller vil du udskifte det gamle, så kan vi også hjælpe med at finde det rigtige og til en god pris. Kig evt forbi butikken på Smedievejen hvor vi har et bredt udvalg af produkter.

F.A.Q.

I vores F.A.Q. (Frequently asked questions)
kan du læse svaret på nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet.

Ring til Ole på 20 23 85 25 og fortæl os hvad du mangler hjælp til, så vi derfra sammen kan løse din opgave. Befinder du dig på havnen i Østerby, kan du også vælge at besøge os på værkstedet på Smedievejen 4.

Nej, vi laver dagligt reparationer af store og små både på havnen i Østerby. For os, er det vigtigste at din båd er klar når du skal bruge den.

Det hele omhandler opgavens størrelse eller din deadline, så tag kontakt og vi finder en løsning sammen.

Vi kører ud til mange typer opgaver og hjælper gerne med alt fra e-mail til installation af elektronik eller anden form for montering. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop dit problem, så tag fat i Ole på 20 23 85 25 og lad os snakke om det.

Ja, søger du specifikke produkter til en reparation eller mangler du dele til din bil, båd, computer eller andet så kan vi bestemt hjælpe. Vi rådgiver også ift. køb som iPad eller smartphone, så du ikke køber unødvendig dyrt udstyr.

Åbningstider

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

 

7 - 16

7 - 13

Lukket

Lukket

© 2023 OK Teqnik